Nieuws item gemist?
Geen nood, wij hebben ze voor u bewaard.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes op ezelgebied?
Schrijf u dan nu in en ontvang regelmatig de VNE-nieuwsbrief

Nieuws en mededelingen

19.12.2017

De 1e VNE Fokkersdag wordt georganiseerd op:

Zaterdag 20 januari 2018

Locatie: Het Gagelgat (Birkstraat 107 3768 HD Soest)
Aanvang: 10.30 uur

Wij hebben u de vraag gesteld om onderwerpen aan te leveren die besproken kunnen worden. De reacties die zijn binnen gekomen zijn zeker de moeite waard. In ieder geval waren het er te veel om op één dag te bespreken.

Hoe gaat de Fokkersdag er nu uitzien?
– We hebben Aukje Ferrão- van Sommeren (Dierenarts aan de Faculteit in Utrecht) bereid gevonden om twee presentaties te geven. De eerste presentatie gaat over echografie in relatie tot vruchtbaarheid, dracht en alles wat daar mee te maken heeft.
-Na de lunch komt in haar tweede presentatie het gebit aan bod.
– Vervolgens willen wij aan de hand van een aantal stellingen een brainstorm uurtje houden om te horen wat er zoal leeft bij de fokkers.
– De dag wordt afgesloten met een drankje rond de klok van drie uur.

Uiteraard zijn niet alleen fokkers welkom, maar ook leden die in deze materie geïnteresseerd zijn. Voor leden is deze dag gratis incl. lunch. Voor niet-leden/introducées vragen wij een (bescheiden) bijdrage van € 7,50 p.p.

Aanmelden voor deze dag kan tot 1 januari 2018 bij de stamboekcommissie;
a.m.groenendijk1@kpnmail.nl
Na aanmelding ontvangt u het volledige programma.