Nieuws overzicht

27 Augustus Ezelkeuring

Aanstaande zaterdag 27 augustus start de jaarlijkse ezelkeuring om 10 uur en zal tot ongeveer 16 uur duren. Locatie: Stal Bosgoed Hagestein. Tot dan!

Lees meer

Ezelkeuring 2022

Op zaterdag 27 augustus organiseert de VNE de jaarlijkste keuring voor hengsten, ruinen en merries bij Stal Bosgoed te Hagestein.

Lees meer

Ezelkeuring 2022

Op zaterdag 27 augustus 2022 staat de jaarlijkse VNE ezelkeuring voor zowel hengsten als merries gepland.

Lees meer

Uitslagen stamboekkeuring

De uitslagen van de stamboekkeuring van 28 augustus voor merries, hengsten, ruinen staat inmiddels online. Er zijn deze dag 21 ezels gekeurd, mini ezels en ook de standaard Nederlandse ezel. Dagkampioen werd Hero's Maureen van mevrouw Kalter.

Lees meer

Ezelkeuring en exposanten vanuit het buitenland

U kunt uw ezel(s) nog inschrijven voor de merrie/ruinen en hengstenkeuring op zaterdag 28 augustus! Exposanten die vanuit het buitenland (Belgie/Duitsland) naar Nederland komen zijn verplicht een corona bewijs mee te nemen. Meer informatie over inreizen naar Nederland...

Lees meer

Algemene LedenVergadering uitgesteld

Vanwege de lockdown is het niet mogelijk de geplande vergadering van 28 februari doorgang te laten vinden. zal worden verplaatst naar zondag 28 maart in Hotel Klein Zwitserland, Klein Zwitserlandlaan 5, 6866DS in Heelsum. Aanvang 13.30 uur

Lees meer

Fokken met verstand

Een tweedelige online thema avond over omgaan met inteelt en gebruik van DNA is terug te vinden op:

Lees meer

Uitslagen Stamboekkeuring

De uitslagen van de stamboekkeuring voor merries staat inmiddels op de pagina uitslagen.De eerste foto's van deze keuring staan bij de fotogalerij.

Lees meer

Ezelkeuring!

Belangrijk!
De sluitingsdatum voor inschrijving voor de komende algemene keuring van 29 augustus is verlengd.

Lees meer

Herhaalde oproep!

De ezelvereniging is met spoed op zoek naar nieuwe bestuursleden. Ook voor de redactie van de Balknoten word hulp gezocht!Meer info is op te vragen bij het secretariaat.

Lees meer

Ezelkeuringen

We hopen dat de geplande ezel-keuringen dit jaar door kunnen gaan ivm de corona maatregelen. Gelukkig is het nog een eindje weg, we houden u op de hoogte Op 29 augustus de merrie/ruinen keuring, 3 oktober de hengstenkeuring. Inschrijven kan inmiddels!

Lees meer

Agenda 2020

De agenda is inmiddels bijgewerkt met de activiteiten die gepland staan in 2020! Namens de VNE een hele fijne jaarwisseling en een gelukkig nieuwjaar

Lees meer

Algemene keuring 28 april afgelast

Mededeling: De keuring van aankomende zondag 28 april gaat vanwege te weinig aanmeldingen helaas niet door. We hopen dat er op de volgende keuring van 7 september meer inschrijvingen zullen zijn!

Lees meer

Notulen ALV

De notulen van de Algemene Leden Vergadering van afgelopen maart zijn opvraagbaar bij het secretariaat.

Lees meer

Vacature secretaris

Nadia Penners heeft per 1 januari 2019 haar werkzaamheden als secretaris beëindigd maar blijft een steentje bijdragen als algemeen bestuurslid binnen de vereniging.

Lees meer

Agenda bijgewerkt

De agenda is weer bijgewerkt met nieuwe data. De ALV is op zaterdag 2 maart en ook zijn inmiddels de data bekend van de keuringen.

Lees meer

Fokkersdag

Op 19 januari 2019 organiseert de ezelvereniging een tweede fokkersdag. Aanmelden voor deze leerzame dag kan al!

Lees meer

Vacature secretariaat en bestuurslid

De VNE is op zoek naar een secretaris en een algemeen bestuurslid.
Welke leden willen graag een bijdrage leveren aan het bestuur van de vereniging en samen met ons werken aan een goede en leuke vereniging?

Lees meer

Uitslagen hengstenkeuring

Op zaterdag 6 oktober was de laatste keuring van dit jaar. Tijdens deze hengstenkeuring waren er 10 hengsten ingeschreven.

Lees meer

De Pijn- en WelzijnsApp voor ezels

Controleren of jouw paard of ezel pijn heeft, trainingen bijhouden, voeding registreren, medicatie en behandelingen invoeren: dit en nog veel meer kan met EPWA, de Equine Pijn- en WelzijnsApp die nu beschikbaar is in de AppStore en Google Play.

Lees meer

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Sinds 25 mei 2018 moet iedere vereniging /onderneming/bedrijf – groot én klein – voldoen aan strenge privacyregels, voortkomend uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Lees meer

Vakantieperiode KVTH

In verband met vakantie is de KVTH (registrateur VNE) van 28 mei tot en met 11 juni niet volledig bemand.

Lees meer

Vacatures

Op dit moment zij er vacatures vrij voor de functies van: Algemeen bestuurslid en lid Foktechnische commissie.

Lees meer

Extra ALV

Op zaterdag 25 augustus is er een extra algemene ledenvergadering te Woudenberg.

Lees meer

Fokkersdag

De eerste fokkersdag wordt georganiseerd op zaterdag 20 januari 2018.

Lees meer

UKP Symposium Paard en Tijd

Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober opent de Universiteitskliniek voor Paarden weer haar deuren voor paardeneigenaren en belangstellenden.

Lees meer